Vise Pescaresti
...........devin realitate!

Despre noiMarea Nordului separa barbati de baieti!

În 1996 am venit pentru prima dată în România. Prietenii m-au dus în Delta Dunării și am fost uimit! De atunci, vin în Delta de mai multe ori pe an pentru a mă bucura de natura fascinantă! Între timp am invatat sa vorbesc românește și așa mi-a venit ideea să achizitionez o casa de vacanta în România și să mă pot bucura de delta mai mult decât câteva săptămâni pe an.

Pescuiesc de mai bine de 30 de ani! Fie ca pescar în Europa sau Canada, fie ca ghid în Spania, România sau Kazahstan, am acumulat o mulțime de experiență! Deoarece îmi plac tot felul de tipuri de pescuit, nu m-am specializat niciodată pe ceva anume, dar am incercat deja aproape tot! Am pescuit crap și somn, apoi am pescuit știucă și biban, dar acum imi place sa ma lupt cu marii luptători ai mării. De câțiva ani, partenera mea Katrin m-a însoteste și ne împărtim munca ... Ea prinde și eu fac monturi .......

Fir intins,

Michael


SC Vise Pescaresti Maliuc srl

Str. Lacului Nr.2

827135 Maliuc

Com. Maliuc, jud. Tulcea

Tel: +40 768 097 857
mail: office@vise-pescaresti.eu
Administrator: Michael Schmachtel
Cod unic de inregistrare: 41174055
EUID: ROONRC.J36/417/2019

Responsabil pentru continut:

SC Vise Pescaresti srl    

Intermediar de turism Vise Pescaresti Maliuc nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar va  depune tot efortul sa corecteze erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Intermediar de turism Vise Pescaresti Maliuc nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Intermediar de turism Vise Pescaresti Maliuc. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.